5. června 2017

Jak jsem se prala s Foamiranem

Foamiran je pěnovka podobná moosgummi, jen tenčí. Holky z ní dělají úžasné kytky. Fakt úžasné, že člověk lituje, že si nemůže sáhnout a přivonět. Po shlédnutí několka videí a nastudování mnoha článků jsem si řekla, že to také zkusím. A tím začal pro mne boj.
Objednala jsem si bílý foamiran - obarvím do barev, které mám ráda. Vyzkoušela jsem vše možné a s "trochou" cviku to jde. Jen u Distress Inků jsem byla zapatlaná snad až za ušima. Pak přišlo na řadu žmoulání. A zde byl pro mne kámen úrazu. A to nejen obrazně - koncem března jsem padla a zlomila si blbě pravou ruku v rameni. Nešlo mi to a nešlo, spíš ruka nechtěla vydržet. Nějak jsem plátky užmoulala a pak zkoušela dávat dohromady květ. Ani to mi moc nešlo.Tedy tak, jak jsem si představovala nebo jak jsem viděla u holek. Už jsem s tím chtěla šlehnout. Ale pak jsem si uvědomila, že nechci dělat růže nebo jiné 3D kytky. Chci si jen tak udělat pár svých handmade kytiček na přání nebo tag. Prostě spíš menší "placku".
No a tak jsem s výsledkem snažení spokojená. Všechny kytičky jsem si vyfotila s čím jsem je bavrila. Pouze tu žlutavou ne, na to jsem zapomněla. Je barvená Distress Inkem.










Děkuji za nahlédnutí a přeji hezký den...

2 komentáře: