6. června 2017

ATC

Bojuji nejen s Foamiranem, ale s papírem vůbec. Natřihat "materiál" na jednu sadu kartiček je ještě dost vyčerpávající. Takže tvořím po troškách. Mám to jako rehabilitaci.

1. sada - SUN
Na podklad jsem použila bílé gesso a akrylové barvy. Na sluníčko korálky od světle žluté po oranžovou. Paprsky sluníčka jsem udělala rozstřihanou ruličkou.







2. sada - Lady
Tentokrát jsem použila barevné scrap. papíry, spreje Lyndys a strukturovací pastu.





3. sada - Paris
Na pozadí jsem opět použila gesso, strukturovací pastu a akvarelové barvy. Protože jsem si dovolila vzít obraz od Toulouse-Lautreca jako inspiraci a hlavní motiv, dál jsem použila pouze razítka a bílé zdobení.






4. sada - Industrial
Když jsem probírala papíry, které bych mohla použít, vykoukl na mne papír vytvořený před hodně lety na srazu u Olinky v Liberci. Přesně se k tématu hodil. Pak už jen trocha razítek, obarvené chipboardy a kousek střihu na šaty.





5. sada - Valentine
Koupila jsem si barvy v prášku, tak jsem je vyzkoušela zde na podkladu. Asi jsem na prášek nastříkala moc vody a místo různých barev mi vznikla spíš hnědá. Tak jsem vzala scrap. papíry a trochu "fleky" překryla. Pak už jen kytička z vellumu a srdce z vlnitého papíru, barvené sprejem.





Docela jsem se u nich zapotila. A hlavně, trvaly mi neskutečně dlouho. Ale lepším se...

Děkuji za nahlédnutí a přeji hezký den

4 komentáře:

  1. Jojo, Infusion jsou potvůrky:-)))) také znám, ale i tak u mě asi vyhrává sada se srdíčky:-) A jinak mě teda napadá, že tolik přání jsem zatím snad ani nevytvořila, kolik Vy jako rehabku:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mě to pěkně dlouho trvalo. Víc jak tři týdny. Díky

      Vymazat