15. ledna 2014

Poslední týdenní podmínky - rok 2013 - II.

Musela jsem příspěvek rozdělit, protože jsem byla vážně v dosti velkém skluzu s vyvěšováním. A nejen s ním. Ale poslední stránky se mi dělaly lehce. Moc klidu a času jsem na ně neměla, ale nějak mi to nevadilo. Prostě jsem seděla a lepila a lepila....

Podmínka - Kousek novin, leták... Oskenovala jsem si kousek z brožury o Relikviáři sv. Maura, protože střihnout do ní se mi vůbec nechtělo. Obrázek relikviáře je odklápěcí a tam je částečně schován ten útržek.







Podmínka - Vlastnoručně dekorovaný papír. S tou nejsem až tak spokojená. Měla jsem trochu jinou představu. Ale zapomněla jsem si zavřít lahvičku s barvou a ta se mi na ni trochu vylila. A tak jsem musela maskovat.






Podmínka - Fotky bez lidí. Text na stránku je z Vikipedie.




Podmínka - Zavazadlo. 





Děkuji za návštěvu a přeji hezký den.

2 komentáře:

  1. Jé Schwarzenberská hrobka. Zrovna včera jsem posílala fotky z Třeboně /i hrobky/ na vyvolání.Třeboň s manželem milujeme. Máš svůj nezaměnitelný styl. Možná by se mi už podařilo Tvé stránky poznat. Možná...Malinko...Tedy snad....Krásný den Helo a hodně radosti u tvoření .o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Šárko díky. Jižní Čechy miluji od malička (maminka byla z Týna nad Vltavou). Takže jsem se snažila svou lásku předat dál a naše výlety byly převážně tam.

      Vymazat