19. července 2013

Týdenní podmínky

Několika dní volna jsem využila ke scrapu. Snažila jsem se dohonit čas - t.j. dodělat chybějící týdenní podmínky. A většinu jsem stihla. A také něco navíc. To jsem moc ráda, protože nemám ráda resty.

15. podmínka - stránka z bloku. Stránka vznikla podle sketche Olinky a dělala se skoro sama. Na fotkách je můj syn a vnučka mého bráchy.



20. podmínka - rozeta. Na stránce je můj milovaný tatínek.



21. podmínka - fotopříběh. Na stránce jsou děti z výletu do Zwieslu. Zde jsem hlavně použila materiál z balíčku "Tvoř s námi - Hurá, je léto, prázdniny, jedeme na dovolenou" od Hurá papír.



24. podmínka - 1 fotka na výšku + 1 fotka na šířku. Tady jsem použila fotky z návštěvy švagrové s manželem.



25. podmínka - motýl. Stránka vznikla jako lift. Iriska nám do klubu na Fléru "přinesla" krásnou stránku od ColorConspiracy s tím, jestli si ji nechceme liftnout. Tak krásná stránka mne hodně lákala, že jsem neodolala. Na stránku jsem použila svoji fotku v kroji.



28. podmínka - dvojitý rámeček. Na této stránce jsem prvně vyzkoušela samolepící moosgummi na titulku KUK. A samozřejmě fotky Honzíka.



Další podmínky jsem plnila při tvorbě minialba, ale to až příště.

Děkuji za návštěvu. Přeji krásné léto a všem tvořivým hodně nápadů.

1 komentář:

  1. Wspaniałe prace, bardzo mi sie podobają....życzę uśmiechu i dużo czasu na wspaniałe kartki. Skvělá práce, jsem moc ráda .... Přeji vám úsměv a spoustu času na velkých kartách.

    OdpovědětVymazat