11. května 2013

Visačky II.

K Mezinárodnímu dni scrapbooku byl v naší komunitě vyhlášen individuální Visačkový swap. Já dělala visačku pro Pupi, kterou jsem poznala na srazu v Satalicích. Seděly jsme spolu u pracovního stolu a já mohla nakouknout jak tvoří a jaký styl se jí asi tak líbí. Je to prostě jednoduší když víte, pro koho tvoříte. A tak jsem se pustila do barvení bílé čtvrtky Distress Inky a razítkování. Pak jsem použila papírovou krajku, výsek motýlka jsem nabarvila a potřela krakelovacím lakem, písmenko P je od Kety (nabarvené Distress Inky a potřené Glossy Accents). Doplnila jsem vše papírovou kytičkou a stužkami.




Když v naší diskusi Božik napsala, jak tvořila visačku do tohoto swapu, tak jsem tajně doufala, že se na mne usměje štěstí a ta visačka přijde ke mě. A opravdu, tu visačku jsem dostala. Je úžasná, nádherná, prostě SUPER!!! Ještě jednou děkuji Božikovi i za výseky, které k visačce přidala. Musím napsat, že manžel visačku dlouho obdivoval a vymýšlel, kam ji dáme, aby byla stále na očích. Místo už má v mém novém pracovním koutku, který mi manžel se synátorem udělali během mého víkendu v Satalicích.



Všechny visačky byly krásné, dělané s láskou a velkou chutí udělat radost té druhé. Ale tu nejhezčí mám určitě doma já. Díky Boženko.

Děkuji za návštěvu a přeji hezký den.

8 komentářů:

  1. Prostě krása :) Musíš se pak pochlubit Tvým novým pracovním koutkem :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zatím ještě není úplně hotov, ještě mi chybí poličky, nástěnka atd... Pak se určitě pochlubím.

      Vymazat
  2. Teda Helo, visačky mi stále berou dech. Nenalinkované a krásné!!!

    OdpovědětVymazat
  3. Heli jsou to krásné kousky - oba :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Idealna praca, świetny dobór kolorów:) piekne

    OdpovědětVymazat