13. května 2013

Týdenní podmínky

Na scrapbook.cz jsem narazila před několika lety, když jsem sháněla vellum na tvoření papírové krajky (dříve používaný název pergamano). Také jsem několik výtvorů vložila do galerie. A tam jsem uviděla stránky s fotkama. Moc se mi líbily, ale pergamano mne drželo víc. Pak jsem objevila cardmaking, což jsou přáníčka. A odtud již byl jen malinký kousek ke scrapbooku. A právě na sc.cz jsou vyhlašovány různé projekty, challenge a další. A také týdenní podmínky.
Většinou na tyto podmínky používám fotky z výletů a jen stránku velikosti A4. Jenže některá fotka si řekne o formát 30". Např. tato černobílá fotka z mého raného mládí. Podmínka č. 5byla: lift zahraniční autorky. Já si vybrala ELS BRIGE (jen už nemohu najít odkaz).




Další podmínkou (podmínka č. 8) byla fotka nakřivo. Původně jsem chtěla tyto fotky použít na challege, ale tu jsem nestihla.


Podmínek už bylo vyhlášeno 19, ale já nějak nestíhám. Než pohledám fotky, už je další téma. Ale mám rozpracováno několik stránek, tak snad manko brzy doženu. Ale kolikrát tápu, kdy je to foceno a třeba také kde. Například si nemůžu vzpomenout, kam jsme jezdili na chmel. A to se pak stránka dělá těžko, přetěžko. Ale snažím se!
Děkuji za návštěvu a přeji hezký den.

4 komentáře: