9. července 2012

Seznam - V čem jsem dobrá

Po delším čase jsem opět tady. Stránky do seznamu jsem dělala, ale buď lepila se zpožděním nebo opožděně fotila.
Dalším tématem bylo - V čem jsem dobrá. Není to jednoduché napsat, v čem. Abych se nevychloubala nebo zase nepodceňovala. A hlavně, nejsem zvyklá se chválit.
Řekla bych, že jsem dobrá ve vaření a pečení - všem ode mne chutná a na mně a manželovi je to poznat.



Děkuji za návštěvu.

4 komentáře:

  1. Ono je to hrozně těžké se chválit, ale Heli, my jsme ta generace, kdy nás to neučili. Musíme se umět pochválit! Jsme dobré v mnoha věcech!!! Jsi dobrá scrapařka, určitě dobrá máma a babička,manželka, kamarádka..., dobrá jistě i v mnoha věcech! Jsi prostě dobrá! ;-)

    OdpovědětVymazat
  2. Naprosto souhlasím. Jsem sice o trochu mladší, ale taky mne to neučili. Setkala jsem se s tím až při jednom konkursu na pracovní místo. Práci jsem dostala :o) Je dobré sama sebe ocenit. Je mi vždy tak hezky, když se mi něco povede. Heli, třeba ty moje kočárky. Pokaždé přijdu na to jak je vylepšit a jsem pak na sebe pyšná. :o) Jsou to maličkosti, ale důležité. Koukni na svůj blog, na své příspěvky.....JSI DOBRÁ!!!!

    OdpovědětVymazat
  3. Ještě jednou dobré ránko Heli, nevím zda znáš tyto stránky http://www.splitcoaststampers.com/gallery/. Chvíli mi trvalo než jsem se zde zorientovala. Najdeš tu přáníčka, krabičky, polepy sklenic, návody a šablony.....pěkně se pokochej :o)

    OdpovědětVymazat
  4. Ano děvčata, máte pravdu. Chválit sebe nás moc nenaučili, spíš že samochvála smrdí. Ale v dnešní době to neplatí. Ale stejně mám větší radost, když mne někdo pochválí. Třeba dneska manžel za šunkohoubafleky. A nebo vy.... díky

    OdpovědětVymazat