26. září 2016

ATC - Monochromatic

Výzva děvčat ze scrapper.sk byla - Monochromatic. Kartičky, které mne k tomuto tématu nalákaly byly od Olinky Helge a od Aralky. Obojí úžasné.
Koncem týdne jsem měla konečně volno a tak jsem si nařezané kartičky natřela gessem a pak strukturovací pastou. A najednou se nápad vykouřil z hlavy. Také se vám to někdy stalo? Najednou naprosto prázdno. Tak jsem kartičky nechala ležet na stole a čekala, co dál vymyslím. A nikde nic. Byla sobota odpoledne a já pořád nic. V neděli po obědě jsem se zavřela v mé malé místnůstce (kamrlíku jak tomu říkám já).
¨Mám ráda ticho a klid, jako prodavačka si lidí užiju až dost. Ale stále nic. Tak jsem sáhla po osvědčené francouzské hudbě. Tentokrát to byl Gilbert Bécaud.
Pak jsem vzala akvarelové barvy, oblíbené spreje a už to šlo nějak samo. Prvně jsem použila spreje na vellum, z kterého jsou kytičky.Pouze střed kytičky je zlatavý. A najednou bylo hotovo.






Dnes se na ně dcera podívá a pak na mne a jen vrtí hlavou. Takhle růžové prý ode mne nikdy nic neviděla. No, ani já ne. Ale vedly mne ty písničky.

Děkuji za nahlédnutí a přeji krásný den

2 komentáře: