6. září 2013

Challenge - srpen

Na scrapbook.cz vítězka červencové challenge Katka Trnka vyhlásila srpnové téma - Sklízíme - sbíráme - zpracováváme. Moje první reakce byla, tak to se neúčastním. Zahrádku nemáme, takže nesklízíme a nezpracováváme. Odpovědí v diskusi bylo: Ty nechodíš na houby? Ne, já nechodím na houby. Když si představím, že jsem celá uondaná a v koši mám "houby" tedy skoro nic a můj MILOVANÝ manžel má koš plný a lítá, ano on lítá po lese, bere mi to chuť jít na houby. Ony snad na něj čekají a volají. Takže chodí sám. A když přijde domů s úlovkem, nemám ani pomyšlení na focení, protože to zdržuje a nám bude čištění a krájení trvat asi 3 hodiny.
Ale pak mi padly do ruky fotky dělané mým bráchou před lety, když vyrazil na procházku s mou dcerou a svým synem. Malá na nich drží houbu! Jsou sice trochu do červena, ale to nevadí.
A stránka do challenge je na světě. Podmínkou bylo něco zeleného + dvě brads. Obojí jsem splnila.


Se stránkou jsem docela spokojená. Ještě jsem našla tři podobné fotky, ale ty až příště.

Děkuji za návštěvu a všem přeji hezké babí léto.

6 komentářů:

  1. To je moc pěkná stránka! Barvu fotek bych neřešila, taky takové v albu mám, holt byla taková doba... :-) Mimochodem - máš krásné písmo. A líbí se mi nadpis, jak je dělaný?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. Písmo ujde, maminka mě cepovala. Titulka je ze samolepící moosgummi, vyřezáno BS.

      Vymazat
  2. Przepiękna kartka. Super. No i śliczne pismo. Serdecznie pozdrawiam :)

    OdpovědětVymazat
  3. Milka má pravdu, máš krasopis. Jojo, pečlivost staré školy a tím nenarážím na věk. Ty zelené květy jsou razítka?
    PS: Není možná, že Ty Nejsi houbařka!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten "kopr" - to je pozaďové razítko od Lucy65. A vím, že nenarážíš na věk. Ale za mě se vyučoval krasopis. A asi to i k něčemu bylo....

      Vymazat