6. dubna 2013

Kalendář

Lenka (No8) přišla  v klubu na Fléru na bezvadný nápad  ATC kartičky - Kalendář. Byly jsme dvě skupiny, já ve skupině skřivánků. Každé nám byl přidělen jeden měsíc na ztvárnění. Já dostala měsíc SRPEN. 
Když jsem tak o tom přemýšlela, tak srpen - to je čas dovolených a výletů. A na výlet potřebujeme třeba dopravní prostředek, já vybrala kolo. Ne, že bych na něm jezdila. A pak skoro každý potřebuje mapu. Takže jsem kartičku polepila mapou, vyznačila místo výletu, někde je šipka a pak razítko světové růžice a výsek s kolem.



Výsledek - t.j. celý kalendář je úžasný. Lenka měla bezva nápad a moc jí děkuji za organizaci.

Děkuji za nahlédnutí a přeji hezký den.

6 komentářů:

  1. Fakt bezva nápad. Helo, kde si mohu prohlédnout kompletní kalendář? .o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sáro, zatím ještě vystaven nebyl. Lenka na Fléru psala, že asi až příští týden. Také se moc těším, jsem zvědava na skupinu Soviček.

      Vymazat
  2. Zasmála jsem se u Tvého komentáře na mou 1.scrapstránku. Ano, máš pravdu, jsem prostě pravítková holka. S tímto postižením jsem se narodila a obávám se, že by pomohla jen lobotomie mozku!!! :o))) Heli a děkuji za milá slova. Jsem moc ráda, že jsme se mohly konečně poznat osobně. Žasla jsem, jak Jste tam ty stránky mastily, zatímco já stále přemýšlela. Holt dámy scrapařky. .o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak já mám na stránkách ráda, že nemusím mít vyměřeno a všechno napřesno, jako u přáníček. A do scrapařské dámy mám ještě kilometry daleko.

      Vymazat
  3. Helí, s dovolením, ráda budu nakukovat - mám se toho tooolik co učit!
    Moc ráda jsem tě poznala ... Krásný víkend, Maru

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Maru nakukuj. Já se chodím učit ke Gabretě a k Irisce a mnoha dalším.

      Vymazat