22. února 2013

Výměna stránek

Ve swapovém klubíku na Fléru byl vyhlášen další swap. A to výměna stránek. Moc pěkně naši "chtivost" popsala na svém blogu Iriska. Swapů se účastním ráda. Fotky jsem pro svoji partnerku vybrala velmi rychle. Je na nich Jenda a jsou to první Vánoce v novém bytě.
Mě přišly fotky od Ilonky (eli.rek) a na nich Honzík. Chvíli jsem nevěděla, jak nepotlačit zajímavý moment na fotkách, ale pak jsem je položila na stránku, vysypala drobnosti a ehle, stránka se nějak ukázala sama. Jsem ráda, že byla Ilonka spokojená. Mám od ní dovoleno stránku ukázat. Jen se omlouvám za nafocení stránek, ať se snažím jak se snažím, stále to není ono.
Na stránce jsou pod fotkami dvě visačky, aby si tam Ilonka mohla ještě něco napsat. Tím jsem také splnila podmínku ze scrapbooku.cz.



Pro mne dělala stránku Danas. Její stránka je suprová, moc se mi líbí. Já bych asi nikdy nepoužila hnědou na vánoční stránku. A v jejím podání si ani jinou barvu nedovedu představit. A různě naembossované hvězdy! Stránka se u nás doma moc líbila. Takže ještě jednou děkuji.



Všem děkuji za návštěvu.

4 komentáře:

  1. Skvělá akce a všechny stránky se moc povedly! Taky se už těšíš na další výměnu?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Irenko těším. Akce se povedla a stránky byly všechny moc pěkné.

      Vymazat
  2. Heli, musím říct, že stránka je ve skutečnosti ještě krásnější než na fotce. Děkuji ještě jednou a taky se těším na další výměnnou akci.

    OdpovědětVymazat